WINTERSWIJK ONDERNEEMT DUURZAAM, 21 november 2018: startbijeenkomst

Van te voren aanmelden voor deze bijeenkomst wordt bijzonder op prijs gesteld en is mogelijk via: voorzitter@vereniging-obw.nl

Er zijn veel voordelen te behalen door energie te besparen en duurzaam te ondernemen. Maurice Beijk vertelt daar alles over op 21 november a.s. En hij heeft een goed verhaal.
De avond is bedoeld voor ondernemers in de gemeente Winterswijk die aan de slag willen met duurzaamheid binnen hun bedrijf en op zoek zijn naar praktische tools én in de komende vijf jaar meer rendement willen scoren.
Initiatiefnemers voor deze bijeenkomst zijn de industriële kring OWIN en de andere ondernemersverenigingen met steun van de gemeente Winterswijk en de provincie Gelderland. Speciaal voor en door ondernemers in Winterswijk.

De startbijeenkomst is op 21 november 2018 om 19.30 uur (inloop vanaf 19 uur) in de Mondriaanzaal van Theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk.